Ella tonik - tonik s koloidnim srebrom

ELLA TONIK – TONIK S KOLOIDNIM SREBROM

 

Funkcija: njega problematične kože s blagim antibakterijskim djelovanjem

Tonik bi trebao biti sastavni dio svake njege lica.

Tonik predstavlja korak u njezi kože koji se koristi nakon čišćenja, a prije nanošenja kreme.

Tonik uklanja sve ono što je na koži ostalo nakon umivanja, kao što su vodeni kamenac, nečistoće, mrtve stanice, višak sebuma te moguće ostatke šminke. Ipak, tonik se nikako ne smije brkati sa sredstvom za čišćenje, njegova uporaba pruža dodatnu vrijednost svakodnevnom ritualu ljepote.

 

SASTAV: Koloidno srebro, hidrolat kamilice, eterično ulje čajevca.

Koloidno srebro je odlično rješenje za njegu osjetljive kože i dermatoloških problema. Regulira izlučivanje sebuma kao i masnoću kože te ujedno umirujuće djeluje na iritaciju i crvenilo. Ono smanjuje nastanak masne kože, te njeguje i pomaže u održavanju normalnog stanja kože u slučaju osjetljive kože.
Hidrolat kamilice Vrlo je nježan i blag, djeluje blagotvorno i kod najosjetljivijih tipova kože. Učinkovito olakšava i sprječava probleme kože, te smiruje nadraženu kožu.
Eterično ulje čajevca ima širok spektar antimikrobne aktivnosti. Pomaže u smanjenju gljivica i virusa na površini kože i smanjuje upalne procese i crvenilo.

PRIMJENA: NANOSITI NA LICE POSLIJE UMIVANJA BLAZNICOM ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE SKRIVENIH NEČISTOĆA. PREPORUKA JE 2 PUTA DNEVNO.


PAKIRANJE/CIJENA = 100 ML/60 KN

60.00HRK
Kataloška ozn. 0030
Brzi pogled

Filter po cijenama


0 1000 0.00 HRK Do 1000.00HRK

Bavimo se uzgojem i obradom ljekovitog bilja

NAŠA OBITELJ ZA VAŠU OBITELJ!

Možda bi Vas zanimalo

Novosti direktno na vaš mail!